top of page

Om Oss

#Talaomdet är ett projektet som startade i Sverige.

 

Projektet startades av Andreas Sidkvist som står bakom kampanjen #kavlaner, som var en motkampanj till #kavlaupp- en kampanj där kändisar uppmanade folket att ta covid 19 injektionerna.

Januari 2022 kom Ann-Catrin Hansson in i projektet då hon själv efter att ha injicerats en dos av Pfizer drabbats av 25 biverkningar/skador varav många är allvarliga. Hon har upplevt det oerhört svårt att få hjälp från medicinska myndigheter eller att ens få en diagnos. Hon fick i samband med hennes upplevelse kontakt med många andra som satt på liknande historier och som drabbats av biverkningar/skador efter injektion mot Covid 19.

Hon bestämde sig då för att ta saken i egna händer, att höja sin röst och att uppmuntra andra drabbade att också precis som henne själv, ifrågasätta mer och bryta tystnaden som ekar runt om i världen eftersom mainstreammedia och regeringar runt om ignorerar detta.

 

Februari 2022 anslöt sig Sandra Wigren, Emilia Ögell och Parween Seger till idéen om att hjälpa dom som drabbats samt att föra detta ämne ut i ljuset och då startade projekt igång på riktigt. 

 

Människor runt om i världen har stolt visat upp sina plåster efter att ha tagit dessa injektioner och detta inspirerade oss att visa en annan sida av det, alltså biverkningarna, skadorna och dödsfallen som har påverkat miljontals människor.

#Tala om det projektet har också en vision att få in donationer i syfte att stödja de människor som har drabbats efter att ha tagit dessa injektioner och på sikt kunna hjälpa till med exempel hälsa, lagliga processer och vidare forskning.

 

Denna webbplats tillhandahåller information relaterat till detta ämnet och information om våra partners, organisationer och samarbeten. Vi har även ett menyval där du kan läsa mer om oss som driver detta projekt.

 

Andreas porträtt 2021 (1).jpg

Andreas Sidkvist

Grundare

photo_2022-05-24_08-30-57.jpg

Ann Catrin Hansson

Vaccinskadad

bottom of page