top of page

Vårt Team 

IMG-6877 (1).jpg

Sandra Wigren 

Sandra är skaparen bakom organistationen 'Stå upp för barnen' och 'Nej till vaccinpass'

Med sin bakrund som TV journalist och programledare på bl a SVT så driver hon nu youtubekanalen 'Motgångspodden' 

Med ett stort driv och engagemang så lägger Sandra nu all sin kraft på att hjälpa de vaccinskadade från C19 vaccinen. Hon klev in tidigt i projektet TalaOmDet och har skapat hemsidor, bild och filmmaterial för projektet. Hon jobbar intensivt för och med barnens rättigheter i frågan och driver även företaget SoulFitness och KalasFix

unnamed (3).jpg

Emilia Ögell

Emilia Ögell är en frihetsaktivist som har organiserat flera demonstrationer mot vaccinpass i Sverige.

Hon menar på att dessa strider mot flera lagar som till exempel nümbergkoden och våra mänskliga rättigheter, men också att detta skapar en enorm splittring bland oss.

När restriktionerna och vaccinpassen försvann i Sverige engagerade valde Emilia att engagera sig i Tala om det projektet för att hjälpa de som fick skador efter att ha fått injektion mot covid 19. 

Emilia började engagera sig i projektet februari 2022.

 

I detta projekt har hon ett större ansvar för de sociala medieplattformarna projektet använder sig av.

Hon, tillsammans med andra från teamet,  intervjuar vaccinskadade personer, redigerar videor, marknadsför och planerar för kommande evenemang.

photo_2022-05-24_10-06-36.jpg

Parween Seger 

Parween Seger har sedan december 2021 engagerat sig i aktioner som spridits via Facebook gruppen # nejtillvaccinpass . Aktionerna handlade om vaccinpassen och restriktionerna i Sverige.

Hon känner stor passion i att stå upp för våra fri- och rättigheter.

 

När restriktionerna drogs tillbaka i Sverige valde hon att engagera sig i Tala om det projekt för att hjälpa de som fick skador efter att ha fått injektion mot covid 19. 

Parween började engagera sig i projektet februari 2022.

 

Hon, tillsammans med andra från teamet, intervjuar vaccinskadade personer, nätverka, marknadsför och planerar för kommande evenemang.

 

När Parween inte jobbar spenderar hon tid med sin familj samt vänner. 

bottom of page